Öne Çıkanlar Türkiye Büyükler Kürek Şampiyonası SESOB Başkanı Hasan Alişan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi On7 otel Ayhan Akman

Bu haber kez okundu.

Zeytinyağı kalite kriterlerini öğrendiler

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi Sohbetleri’nin üçüncüsü “Duyusal Analiz ve Zeytinyağı Tadımı” etkinliğiyle gerçekleştirildi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya; zeytin ve zeytinyağının fiziksel ve kimyasal özellikleri, kalite kriterleri ve zeytinyağı üretim aşamaları gibi konularına ilişkin bilgilerini fakülte öğrencileri ve akademisyenleriyle paylaştı. Zeytinyağı tadımının gerçekleştirildiği etkinlikte, öğrenciler ve akademisyenler zeytinyağının kalite kriterlerine ilişkin yorumlarını paylaştılar.
Etkinlik, SUBÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık tarafından Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya’ya plaket takdimiyle tamamlandı. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen Gastronomi Sohbetleri, 4 Aralık tarihinde Prof. Dr. Arif Bilgin tarafından gerçekleştirilecek olan “Osmanlı Saray Mutfağı” konu başlıklı eğitimle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner18

banner17