DOLAR 32,5893 0.29%
EURO 34,8335 0.13%
ALTIN 2.489,620,24
BITCOIN 20642953.77343%
Sakarya
15°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Turizm ve tarımda Kocaali altın çağını yaşayacak

Turizm ve tarımda Kocaali altın çağını yaşayacak

ABONE OL
Mart 7, 2024 18:06
Turizm ve tarımda Kocaali altın çağını yaşayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Kocaali meclis üyesi ve proje tanıtım toplantısına katıldı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu ve Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleşen programda, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı İsmail Demir, MHP Kocaali İlçe Başkanı Adnan Arar ve ASKF Başkanı Yaşar Zımba yer aldı.
Kocaali’nin Altın Çağı Başlıyor
Projelerini tanıtan Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, Kocaali’de altın çağın başlayacağını ifade ederek, “İlçemize 15 yıl boyunca hizmet eden Ahmet Acar başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bütün hizmetlerimizin odağı insandır. Sakarya’mızın gözbebeği Kocaali’de hedefimiz insanımızın huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir hayat yaşamasıdır. İnşallah yeni dönemde Yusuf başkanımızın güçlü destekleriyle Kocaali’de altın çağı başlatacağız. Kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde Kocaali’mizi aydınlık yarınlara taşıyacağız” dedi.
Cumhur İttifakı ile geleceğe emin adımlarla yürüyoruz
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise, “Kocaali Belediyesi’nde 15 yıl geçirdim. 15 yıl boyunca ilçemiz için birçok alanda hizmetler gerçekleştirdik. Tabi tüm bunları sizlerin desteği ve duasıyla yaptık. Ülkemiz şu anda Cumhur İttifakı’mızın güçlü kadrolarıyla geleceğe emin adımlarla yürüyor. Burada 3 seçimde de hemşerilerimiz nasıl Cumhur İttifakı’na destek verdiyseler bu seçimde de aynı desteği verecektir. Yusuf başkanımız ve Turan başkanımız çok kıymetli adaylar, hem şehrimiz hem de ilçemiz için çok güzel işlere imza atacaklarına tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.
Yapılamaz denilen her şey yapıldı
MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, birlikteliğin gücünü en iyi Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğunu belirterek, “15 Temmuz hain darbe girişimine millet olarak fedakârca karşı çıktık. İşte o gün devletimizin bekası için Cumhur İttifakı ortaya çıktı. O gün çekilen birliktelik fotoğrafı sonrası Zeytindalı operasyonu başladı, milli ve yerli savunma sanayide gelişim başladı, Karabağtekrar geri alındı. Bu birlikteliğin gücünü işte görüyorsunuz. Hamdolsun gelmiş olduğumuz noktada yapamaz, yapılamaz denilen her şey yapıldı. Şuna inanıyorum ki böylesine büyük bir dava, genelde olduğu gibi yerelde de kendini gösterecektir” şeklinde konuştu.
Kocaali hayal satanlara prim vermeyecektir
Konuşmasında ortaya konulan projelerin oldukça titiz bir şekilde hazırlandığını ifade eden Alemdar, “Kocaali çok şanslı. 15 yıldır Ahmet başkanımla güzel bir noktaya geldi. Ülkemizdeki değişimden ve gelişimden pozitif anlamda etkilenen bir ilçemiz. Fakat bu yeterli değil. İnşallah biz bu bayrağı aldığımız yerden daha ileriye taşıyacağız. Bizler ayakları yere basan plan ve projelerle yola çıkıyoruz. Tüm çalışmalarımızı titiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Birileri gibi hayal satmıyoruz. Biz söz verdiysek ne pahasına olursa olsun onu yaparız. Elbette Kocaali hayal satanlara prim vermeyecektir. Tek derdi insan olan, insana hizmet olan Cumhur İttifakı’nın yanında olacaktır. Buna tüm kalbimle inanıyorum” dedi.
Üreticimizi yalnız bırakmayacağız
Alemdar sözlerine şöyle devam etti, “Kocaali’de turizm ve tarımsal faaliyetleri ciddi ölçüde destekleyeceğiz. İlçemiz özellikle fındık üretimiyle ön plana çıkıyor. Bu noktada üreticimizi kesinlikle yalnız bırakmayacağız. Aynı şey turizm için de geçerli. Projelerimizi açıkladık. Kuzey sahillerimizde turizm trafiğini artıracak bir dizi çalışma gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra her birimizin zaman geçirebileceği mekanlar ve bölgesel parklar oluşturacağız. Turan başkanımıza teşekkür ediyorum, inşallah açıkladığı projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
Kocaali bu kutlu davayı geleceğe taşıyacaktır
Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ise, “Turan başkanımızı tebrik ediyorum. Ortaya koyduğu projeleri hayata geçirecektir. Bizler de kendisinin sonuna kadar arkasındayız. Kocaali’de çoğu altyapı sorunu hal oldu. Tüm bunlar hep birlik ve beraberlikle oldu. Her zaman söylüyoruz, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, il başkanlarımızla yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Bugüne kadar ortaya konulan hizmet siyaseti de, yapacaklarımızın teminatıdır. Büyükşehirde Yusuf başkanımız büyük bir tecrübe ve kendisi yıllardır bu şehre çeşitli hizmetler sundu. Şimdi ise büyükşehir belediyesinde şehrimize hizmet etmeye devam edecek. İnşallah Kocaali olarak sizler de hem Yusuf başkanımıza hem de Turan başkanımıza güçlü bir destek vererek bu kutlu davayı geleceğe taşıyacaksınız” dedi.
Sakarya’nın spor alanındaki tüm gereksinimlerine cevap vereceğiz
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, “Bugün Sakarya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Sabah, Serdivan’da yapılacak Serdivan Spor Kompleksi alanında incelemelerde bulunduk. Şimdi ise sizlerle beraberiz. Başkan adaylarımız Kocaali’ye yapılacak projeleri ve hayallerini anlattılar. İnşallah bakanlığımızca şehrimizin ve ilçemizin sporla ilgili tüm gereksinimlerine destek olacağız. Cumhur İttifakı adayları sahada uyumla çalışıyor hep birlikte buna şahidiz. Yaklaşık 20 gün sonra yapılacak seçimlerden sonra adaylarımız sahada gösterdiği heyecanın aynısını ilçemizde ve şehrimizde göstereceklerdir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.