DOLAR 32,3343 0.25%
EURO 35,1415 0.01%
ALTIN 2.301,311,06
BITCOIN 22996763.0104%
Sakarya
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

VALİ KARADENİZ’DEN BAKKALLARA ZİYARET

VALİ KARADENİZ’DEN BAKKALLARA ZİYARET

ABONE OL
Mart 25, 2024 10:05
VALİ KARADENİZ’DEN BAKKALLARA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB)’u ve meslek odalarını ziyaret eden Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasını da ziyaret etti. Ziyarette SESOB Başkanı Hasan Alişan’da hazır bulunurken, Vali Karadeniz esnafın genel durumu hakkında bilgi aldı.
Şehir esnaflarını her zaman öncelikli gördüklerini belirten Vali Karadeniz, birliktelik ve istişareyle tüm sorunların çözüleceğine vurgu yaparak Oda Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetimine başarı dileğinde bulundu. Ziyarette Başkan Akdardağan, Vali Karadeniz’e günün anısına hediye takdim etti.
Şehirdeki bakkal esnaflarının son durumu, sorunları ve beklentileri üzerine Vali Karadeniz’e bilgi veren Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, “Valimizi odamıza ağırlamak ve karşılıklı istişare bulunmak bizleri çok mutlu etti. Her zaman esnafa ilgi ve alaka gösteren valimize bu anlamlı ziyaretinde beklentilerimizi de aktarma imkanı bulduk. Şehrimizde birliktelikle çok önemli çalışmalar yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Esnaf dostu vali olarak gönüllerde yer edinen Valimiz Yaşar Karadeniz’e tekrar teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.