DOLAR 32,3617 0.12%
EURO 34,9713 -0.32%
ALTIN 2.324,040,21
BITCOIN 22779251.15178%
Sakarya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Advert
Kaynarca’da Alemdar’a sevgi seli

Kaynarca’da Alemdar’a sevgi seli

ABONE OL
Mart 20, 2024 13:06
Kaynarca’da Alemdar’a sevgi seli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretlerine Kaynarca ile devam etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Büyükyanık Mahallesi’ni ziyaret eden Alemdar, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Programda Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat ve MHP Kaynarca İlçe Başkanı Nail Dursun hazır bulundu.
Başkan adaylarımıza güçlü bir destek bekliyoruzProgramda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Pulat, “İlk günden beri sahadayız. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sokak sokak dolaşıyor ve gönülleri yapmaya çalışıyoruz. İnşallah sizlerin güçlü desteği ile Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta önemli bir zafer kazanacağız” dedi.
MHP İlçe Başkanı Nail Dursun ise, “Böylesine coşkulu karşılama için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin güçlü desteği ile Cumhur İttifakı yoluna doludizgin devam ediyor. Yusuf başkanımız Serdivan’ı önemli bir cazibe merkezi haline getirdi. Şehrimizde de başarılı olacağına inanıyoruz. Aynı şekilde Kaynarca’da Mustafa başkanımız da çok kıymetli ve samimi bir şahsiyet. Bizler her iki başkan adayımıza da sizlerden güçlü destek bekliyoruz” diye konuştu.
Başkan Adayı Özer’den doğalgaz ve okul müjdesiKaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, yeni dönemde eksiklerin tamamlanacağını ifade ederek, “Yükümüz ağır, görevimiz kolay değil. Bizler bunun bilincindeyiz. Emin olun bu bilinç ve sorumlulukla çıktığımız bu yolda sorunları çözeceğiz. İnşallah bu dönemde doğalgazı da mahallemize getireceğiz. Bölge okulumuzu bitireceğiz. Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki 31 Mart’ta seçimi kazanırsak, sizlere amasız ve fakatsız hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.
Davamıza hizmet etmeye devam edeceğizKaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ise, “Cumhur İttifakı’mızla ilçemizde birçok hizmeti hayata geçirdik. Hiçbir koltuk kimseye miras değil. Herkesin bir süresi var. Bizim süremiz bitti ama biz yine davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Davaya yakışır bir şekilde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğizProgramda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Bu akşam Büyükyanık coşkulu ve Büyükyanık mesajı veriyor. Kaynarca davaya sahip çıkıyor. Her birinizden Allah razı olsun. Bizim davamız çok büyük. Makama ve şöhrete değişilmeyecek kadar büyük bir dava. Bizler de yeni dönemde bu davaya yakışır bir şekilde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 16 ilçemizin tamamında insanımızın yanında olacağız. Hizmet bizim işimiz. Çocuklarımıza oyun parkı, gençlerimize de spor alanları yapacağız. Longozumuzu şu anki halinden alarak çok daha ileriye götürecek, ona sahip çıkacağız” dedi.
Makam için değil dava için buradayızAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Böyle bir dava ve lideri varken adaylık verilmedi deyip gidenlere bakmayın. Biz davaya inanırız. Makam için değil, dava için buradayız. Hayatımızın sonuna kadar bu davanın neferi olacağız. Murat kardeşimiz aday adayı olmadı ve ne görev düşerse yaparım dedi. Mustafa başkanımız da bayrağı devralacak. Şimdi o bu bayrağı daha yükseğe taşıyacak. Murat kardeşimde onun yanında olacak ve ona destek olacak. Yusuf başkanımızda büyükşehirde bütün gücüyle ilçelerimize destek olacak” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.