DOLAR 32,4071 0.22%
EURO 35,1035 -0.05%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN 2268902-1.63318%
Sakarya
19°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

Advert
“Ramazan alışverişine bekliyoruz”

“Ramazan alışverişine bekliyoruz”

ABONE OL
Şubat 27, 2024 09:40
“Ramazan alışverişine bekliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda ekonomik daralma nedeniyle mahalle bakkallarının zor günler geçirdiğini belirten Başkan Akdardağan, “Pandeminin hemen sonrasında yaşadığımız ekonomik dalgalanma, fiyat artışları, alım gücünün düşmesi ve zincir marketlerin önlemez artışları her kesimi etkiledi. Özellikle ekonomik dalgalanmanın kendini iyice hissettirdiği bu dönemde esnafımız ayakta kalma mücadelesi veriyor. Tüm zorluklar ve fiyat artışlarına rağmen esnafımız mübarek Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamlamış ve raflarını doldurmuştur.” dedi.
Başkan Akdardağan, “Değerli Sakaryalılara geleneksel hale getirdiğimiz, her Ramazan ayı ve bayramlar öncesi yaptığımız çağrımızı yeniden yapmak istiyoruz. Gelin; Ramazanlık alışverişiniz ister peşin, ister veresiye olsun ama mutlaka bakkalınızdan olsun. Ramazan alışverişini stokların olmadığı ve her gün etiket değiştiren zincir marketler yerine sokaklarımızın kültürü olan bakkallardan yapalım. Her zaman örnek olan dayanışmamızı birlikte sürdürelim. Mahallelerimizde Ramazan ayının coşkusunu hep birlikte yaşayalım.” dedi.
Ramazanlık gıda kolilerinin bakkal esnaflarından temin edilebileceğini hatırlatan Başkan Akdardağan, “Ama özel sektör olsun, ama kamu kurumlarımız olsun bir çağrımızda Ramazanlık gıda kolileri üzerine olacak. Personeline gıda kolisi desteğinde bulunacak işyerlerimiz, kurumlarımız, hayırseverlerimiz ve vatandaşlarımıza diyoruz ki; Gelin gıda kolilerini bakkallarımızdan temin edin. Bakkaldan yapılacak her alışveriş esnafımıza azda olsa nefes aldıracak ve Ramazan heyecanını yaşatacaktır.” dedi.
Zincir marketlerden alınacak gıda kolilerin içindeki ürünlerin son kullanım tarihleri, kasa ve raf fiyatlarına dikkat edilmesi hususunda uyarıda bulunan Başkan Akdardağan, Ramazan ayının ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni etti.
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.