DOLAR 32,5751 0.28%
EURO 34,7539 -0.02%
ALTIN 2.490,330,25
BITCOIN 20530313.59711%
Sakarya
15°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Selçuk Kılıçaslan: 3. yol dertlere derman olacak

Selçuk Kılıçaslan: 3. yol dertlere derman olacak

ABONE OL
Mart 22, 2024 09:06
Selçuk Kılıçaslan: 3. yol dertlere derman olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak ile birlikte Serdivan’da esnaf ziyaretinde bulundu. Değişimin yerelde başladığını belirten Akburak, “Bu bir genel seçim değil. Burada vizyona, tecrübeye oy vereceğiz. Değişiklik olsun, Sakarya kazansın istiyorsak bu değişimin İYİ ellerden çıkmasını sağlamalıyız” dedi.
Vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Kılıçaslan, “Sakarya’da acil bir kan değişikliği ihtiyacı var. Biz EN İYİSİ diyerek açtığımız 3. Yolda ilerlerken vatandaşımızın da yanımızda olmasını ve değişime katkı sunmasını istiyoruz. Herkes iki kutuplu siyasetin üzerimizde kurduğu baskıdan rahatsız. En baştan beri söylediğimiz gibi “Açtığımız 3. yol herkesin derdine derman olacak” ifadelerini kullandı.
FERİZLİ DEĞİŞİM İSTİYOR
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak, İl Başkanı Ahmet Uçak ve Ferizli Belediye Başkan Adayı Mehmet Ata ile Ferizli’de esnaf ziyaretinde bulunan Kılıçaslan, değişim meşalelerinin yandığını söyledi. Kılıçaslan, “Ferizli de değişimi istiyor. İYİLER ordusu her geçen gün büyüyor ve bu kutlu değişim yolunda Ferizli mihenk taşlarından biri olacak. İnşallah 1 Nisan günü EN İYİLER olarak vatandaşımıza hizmete başlayacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.