DOLAR 32,5662 0.13%
EURO 34,9128 0.66%
ALTIN 2.440,370,32
BITCOIN 21731360.73228%
Sakarya
21°

KAPALI

21:28

YATSIYA KALAN SÜRE

Sporun kalbi Serdivan’da atacak

Sporun kalbi Serdivan’da atacak

ABONE OL
Mart 28, 2024 08:06
Sporun kalbi Serdivan’da atacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serdivan’da gençlerin sosyal ve kültürel alanda nitelikli bir şekilde vakit geçirmesi adına sayısız projelerle destek isteyen Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, spor alanında hazırladığı projelerle parmak ısırttı. Kazımpaşa’ya kurulacak olan tam donanımlı Spor ve Kamp Merkezi projesini daha önce anlatan Çelik, spor alanında hazırladığı diğer projeleri de kamuoyu ile paylaştı. Çelik bu kez Serdivan Spor Kompleksi ve diğer projelerin detaylarını anlattı.
VARAN 2: SERDİVAN SPOR KOMPLEKSİ
İçinde spor salonu, yüzme havuzu, açık spor alanları, amatör sporcular için alanlar, çocuklar için oyun alanları bulunan ve sporcu destek birimlerinin yer aldığı Spor Kompleksi Projesi’nin Sakarya’da ilkleri barındıracağını anlatan Çelik, “ Yeni spor alanları oluşturmak, sporun her branşında erişimi kolaylaştırmak ve spor yapmak isteyen herkese imkan sunmak isteyen bir vizyonla hareket ediyoruz. Bu nedenle vizyonumuzun ilk ve en büyük projesi olarak Serdivan Spor Kompleksi’ni hayata geçireceğiz. Sporu bir yaşam biçimi olarak, sosyal ve ekonomik kalkınmanın anahtarı olduğuna inanıyoruz” dedi.
VARAN 3: MAHALLE SPOR ALANLARI
Kompleks ve tesisleşmesinin yanı sıra mahallelerde oluşturacakları spor alanlarıyla her yaş grubundan bireylere ulaşacaklarını anlatan Çelik, “ Serdivan’ın bütün mahallelerinde titizlikle belirlenmiş konumlarında hayata geçirmeyi planladığımız mahalle spor alanlarında çocuk oyunları yer alacak. Basketbol, voleybol, tesis ve futbol sahaları ile donatacağımız mahallelerimizde fitness alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile kaykay parkurları yer alacak. Spor alanları Serdivanlılarla buluşacak. Hareketli ve sağlıklı yaşamın merkezi yine Serdivan olacak” ifadelerine yer verdi.
VARAN 4: DRİFT VE DRAG PİSTİ
AK Parti Serdivan Belediye Başkan adayı Çelik, adrenalin tutkunları için hazırlanan drift ve drag pisti projesiyle heyecan verici bir maceranın kapılarını aralayacaklarını söyledi. Çelik, “Motor sporları tutkunlarının en çok istediği, gençlerin gözdesi olan bir projeyi Serdivan’ımıza kazandıracağız. Trafiğe kapalı olacak olan ve her türlü güvenlik önleminin alınacağı bir alanda hız tutkunu olan kardeşlerimizi kontrollü, profesyonel ve gelişmiş alanlarda bir araya getireceğiz” dedi.
VARAN 5: KAMP ALANI
Kent yaşamının stres ve gürültüsünden uzaklaşıp doğayla bütünleşmek isteyen kamp tutkunları içinde önemli bir proje hazırladıklarını ifade eden Çelik, “Sapanca Gölü’nün kuzey havzasında hizmete açacağımız bu projeyle, Serdivan bu alanda örnek bir kamp merkezi turizminin kapılarını aralayacak. Kamp alanları, doğal ve yeşil alanlarla oluşturacağımız projemizde açık hava etkinlikleri için de önemli bir kitleye hitap eden çalışmaları hızlıca tamamlayacağız” diye konuştu.
SERDİVAN BİZE GÜVENİYOR
Son olarak Serdivanlılara seslenen Başkan adayı Osman Çelik, “Projelerimizin hepsi gerçekçi, kontrollü, hayata geçirilebilir nitelikte. Biz beklentileri ve ihtiyaçları çok biliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi projelerimizle kucaklıyor, Serdivan’ı hep birlikte güçlü geleceğe taşımak istiyoruz. Potansiyellerimizin farkındayız. 31 Mart günü Allah’ın izniyle Serdivan tercihini AK Parti’den yani Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacak. Biz hazırız, kararlıyız. Şehircilik bizim işimiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.