DOLAR 32,3961 0.21%
EURO 35,1187 -0.03%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN 2278908-1.08969%
Sakarya
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Advert
İlçe Müftüsü’nden yardım çağrısı

İlçe Müftüsü’nden yardım çağrısı

ABONE OL
Şubat 25, 2024 10:59
İlçe Müftüsü’nden yardım çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi, yapımı devam eden Yatılı Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Çelebi, Yatılı Kur’an Kursu inşaatının hızla devam ettiğini ve çevre düzenlemesinin de büyük ölçüde tamamlandığını belirtti. Müftü Çelebi, “Çevre düzenlemesi ile ilgili Karasu Belediyesi tarafından yaklaşık 100 kamyon kum taşınarak kursumuzun çevre düzenlenmesi için kullanıldı. Kurs çevre düzenlemesi için verdikleri desteklerden dolayı öncellikle Sakarya Valimiz Yaşar Karadeniz’e, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR“Kursumuzun inşaatı hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile hızla devam etmektedir” diyen Müftü Çelebi, “Hayırseverlerimiz tarafından bizlere teslim edilen hayırlar; gerçek yerine Kur’an Kursu inşaatına harcanmaktadır. İnşaatın bitirilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın desteklerine ihtiyaç duyuyoruz. Kurs inşaatında emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.