DOLAR 45,9919 0.02%
EURO 53,5424 0.29%
ALTIN 6.594,860,62
BITCOIN 2890270-5.51361%
Sakarya
28°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Büyükşehir’den muhtarlarla yerinde sosyal hizmet buluşması

Büyükşehir’den muhtarlarla yerinde sosyal hizmet buluşması

ABONE OL
Mayıs 7, 2026 10:05
Büyükşehir’den muhtarlarla yerinde sosyal hizmet buluşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, şehir genelinde sürdürülen sosyal hizmet çalışmalarını mahallelerde daha güçlü ve koordineli şekilde yürütmek amacıyla muhtar buluşmalarına başladı.
İlk buluşma Taraklı’da yapıldı
Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Öksüzoğlu, sosyal hizmetlerde görevli müdür ve ekibiyle birlikte Taraklı’daki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Aile ve Çocuk Hizmetleri, Engelli Hizmetleri ve Sosyal Hizmetler alanında şehir genelinde hayata geçirilen çalışmalar anlatılırken, sahada sürdürülen hizmetlerin detayları paylaşıldı.
Mahallelerin ihtiyaçları konuşuldu
Toplantıda ayrıca mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin durumu, vatandaşlardan gelen talepler ve sahada karşılaşılan ihtiyaçlar ele alındı. Muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen ekipler, sosyal hizmet çalışmalarının mahallelerde daha etkin yürütülmesi adına istişarenin önemine dikkat çekti.
“Muhtarlarımız en güçlü çözüm ortağımız”
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olarak hizmetlerimizi daha etkin hale getiriyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını sahadan gelen bilgilerle daha hızlı tespit ediyor, ortak akıl ve iş birliğiyle çözüme kavuşturuyoruz. İlk olarak Taraklı ilçemizde muhtarlarımızla bir araya gelerek kurum olarak yürüttüğümüz çalışmaları anlattık, talep ve önerileri dinledik. Bu buluşmaları 16 ilçemizde de sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ