DOLAR 39,1160 0%
EURO 44,3688 0.22%
ALTIN 4.131,110,00
BITCOIN 4204188-1.32226%
Sakarya
24°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Karasu Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Günü kutlandı

Karasu Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Günü kutlandı

ABONE OL
Mayıs 19, 2025 14:38
Karasu Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Günü kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İsimsiz Kahramanlara Minnettarız”
Programda konuşan Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Anıl Erdik, hemşirelerin sağlık sistemindeki rolüne dikkat çekerek, “Sağlık hizmetlerinin temel taşlarından biri olan hemşirelerimiz, gece gündüz demeden insan hayatı için mücadele eden isimsiz kahramanlardır. Tedavi süreçlerinin ötesinde, hastalarımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutmada da büyük rol oynamaktadırlar. Bu vesileyle tüm hemşirelerimize gönülden teşekkür ediyor, Hemşireler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi
Konuşmanın ardından Başhekim Erdik, tüm hemşireler adına Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız’a çiçek takdim etti. Müdür Yıldız ise yaptığı konuşmada, “İlk sesten son nefese kadar herkesin yanında olan tüm hemşirelerimizin gününü kutluyor, emekleri ve fedakârlıkları için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Etkinliğin devamında Başhekim Uzm. Dr. Anıl Erdik, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız ve Müdür Yardımcısı Abdullah Filizfidanoğlu, çeşitli birimlerde görev yapan hemşire ve ebelere teşekkür belgelerini takdim etti. Kutlama, sağlık çalışanları arasında samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ