DOLAR 39,8049 -0.09%
EURO 47,1259 0.01%
ALTIN 4.276,530,03
BITCOIN 4245676-0.36743%
Sakarya
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Metrobüs Hattında Durak Montajı Başladı

Metrobüs Hattında Durak Montajı Başladı

ABONE OL
Haziran 24, 2025 13:32
Metrobüs Hattında Durak Montajı Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla sürdürdüğü metrobüs hattı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 
19,5 kilometrelik güzergâh üzerinde neredeyse her noktada ayrı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 13 farklı istasyona sahip olacak metrobüs hattının durak montajlarına başladı. 
Metrobüs duraklarına akıllı sistem
Şehir içi ulaşımı daha etkin, konforlu ve teknolojik hale getirmek amacıyla tasarlanan; tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek özelliklere sahip akıllı durakların montajı bir bir gerçekleştiriliyor. 
Akıllı teknolojilerle donatılan bu duraklar, sensörleri, 7/24 çalışan güvenlik kameraları, ses sistemleri, bilgilendirme kioskları, reklam panoları ve gerçek zamanlı bilgi sunan LED ekranlarıyla toplu taşıma deneyimini maksimum konfora ulaştıracak. 
Engelli bireyler için de erişilebilir şekilde tasarlanan akıllı duraklar, özel rampa ve zemin yapısıyla herkesin kullanımına uygun hale getirilecek.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ