DOLAR 32,3961 0.21%
EURO 35,1187 -0.03%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN 2278908-1.08969%
Sakarya
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Advert
Ferizli seçim irtibat bürosunda coşkulu açılış

Ferizli seçim irtibat bürosunda coşkulu açılış

ABONE OL
Mart 1, 2024 15:18
Ferizli seçim irtibat bürosunda coşkulu açılış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçim bürosu açılışına AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Ferizli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı ve yönetimi, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ve yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seçim İrtibat Bürosunun açılışında yapılan konuşmalarda 31 Mart seçimlerine olan güven ve zafer beklentisi vurgulandı. AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, 31 Mart zaferimize emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemizde ilk açtığımız SKM’miz ilçemize, şehrimize ve partimize hayırlı olmasını diledi. MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ise sahada yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve 31 Mart’ta güçlü bir sonuç alacaklarına inandıklarını belirtti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tam destek sözü verdi.
Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “Kapı kapı dolaşıyor, hemşehrilerimizden dua ve destek istiyoruz. Hamdolsun ki kalan 5 sene de öyle bir iz bırakmışız ki ben daha selamlaşmadan kıymetli hemşehrilerim biz senden razıyız diyor. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Seçim irtibat büromuz hayırlı olsun. “dedi.
Son olarak konuşma yapan İl Başkanı Yunus Tever, “Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakımıza ne kadar çok güçlü destek verirsek, bizim için o kadar gurur vesilesi olacak. İnşallah 31 Mart akşamı buralar bize yetmeyecek. Rabbim birliğimizi daim eylesin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.