DOLAR 32,4450 -0.14%
EURO 34,7743 -0.62%
ALTIN 2.439,040,13
BITCOIN 2077304-1.20927%
Sakarya
16°

PARÇALI BULUTLU

21:32

YATSIYA KALAN SÜRE

“Hizmet denilince akla AK Parti gelir”

“Hizmet denilince akla AK Parti gelir”

ABONE OL
Mart 18, 2024 14:06
“Hizmet denilince akla AK Parti gelir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Geyve Alifuatpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada faaliyete alınan Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışını da gerçekleştiren Alemdar, coşkulu karşılama için vatandaşlara teşekkür etti. Programda Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve MHP İlçe Başkanı Murat Çakmak yer aldı.
31 Mart’ta en yüksek oyu alan ilçe biz olacağızProgramda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, “Cumhur İttifakı olarak ülkemizin ve şehrimizin daha ileriye gitmesi adına durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Biz iddialıyız. İnşallah 31 Mart’ta en yüksek oyu alan ilçe biz olacağız. Sizin buradaki coşkunuzdan bizim bu iddiamızı ve heyecanımızı daha da artırıyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.
Bir selamlama konuşması yapan MHP İlçe Başkanı Murat Çakmak, “Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu yolda iki liderimizin 15 Temmuz sonrası oluşturduğu bu birliktelik çıkarsız ve amasız bir birlikteliktir. Biz de bu birlik ve beraberlikle adaylarımızın her daim sahada yanındayız. Biz seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Amacımız yüksek oy almaktır. Allah hepinizden razı olsun. Sakarya bizim, Cumhur bizim, Türkiye hepimizin” şeklinde konuştu.
Tam kapasiteli spor kompleksiKonuşmasında yeni döneme dair mesajlar veren Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay, “Biz hazırız ve kararlıyız. Bu coşku gösteriyor ki Alifuatpaşa da hazır. 14 yıldan beri meclis üyeliği yaptım. Çıraklığı kalfalığı geçerek belediyecilikte önemli bir tecrübe sahibi olduk. Yaklaşık 1 seneden beri devraldığım belediye başkanlığı görevimde de birçok hizmet yaptık. İlçemize endüstriyel sanayi kazandıracağız. Gençlerimize içinde buz pateni, olimpik yüzme havuzu, tenis kortu olan tam kapasiteli bir spor kompleksi kazandıracağız. Yıllardır Alifuatpaşa’nın sıkıntısı olan iki mahalleyi ayıran üstgeçidi söktük. Alifuatpaşa’nın alt yolunu da çözdük. Kaldırımlarını yaptık. Yarın da asfaltını atarak seçim sonrasına bırakmayacağız. Biz proje ve hizmet insanıyız. İnşallah yeni dönemde Büyükşehirde Yusuf başkanımız, ve milletvekillerimizle şehrimizi çok daha iyi noktalara getireceğiz” diye konuştu.
Bugün olduğu gibi yarında birlikte olacağızProgramda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Alifuatpaşa bu akşam coşkulu. Hepinize en derin saygılarımı sunuyorum. Hizmet bizim işimiz. AK Parti belediyeciliği ve Cumhur İttifakı birlikteliği bizim hizmet anlayışımızdır. Sizlerin desteğiyle birlikte ülkemiz dünyadaki bütün mazlumların umudu oldu. Geyve’mizin bugün bütün mahallelerinde sıcak asfalt var. Bizde inşallah bugüne kadar sizinle beraber olduğumuz gibi yarın da sizinle birlikte olacağız” dedi.
Üretimin gelişmesi için çaba sarf edeceğizAlemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Her zaman aldığımız görevi daha ileriye taşımak için gayret edeceğiz. Toplumumuzun her kesiminin yanında olacağız. Gençlerimiz için bölgesel parklar yapacağız. Sakarya nehrimizle bütünleşeceğiz. Boydan boya rekreasyon yapacağız. Bölgemizin en önemli yeri olan Geyve Boğazı’nda üretimlerimizin gelişmesi için çaba sarf edeceğiz. Bu akşam bu sevgiyi görünce bizde diyoruz ki hizmetin en iyisini Geyve’ye yapacağız” ifadelerini kullandı.
Alifuatpaşa’da birçok eserin hayata geçirildiğini ifade eden Sakarya Milletvekili Murat Kaya ise, “Alifuatpaşa bizim gözbebeğimiz. Hamdolsun Alifuatpaşa’da birçok eseri hayata geçirdik. Kanalizasyon, ana yol gibi problemlerimizi hallettik. İlk sokak sağlamlaştırmasını burada yaptık. Yaklaşık 7 aydır gece gündüz çalışarak yük olan Alifuatpaşa’daki asansörü kaldırdık. Okulumuz hasarlı bina çıktı, hemen hızlı bir şekilde onu da bitirdik. İşte hizmet denilince her zaman akla AK Parti gelir. Seçime az kaldı. İstiyoruz ki en yüksek oyu biz alalım, bunu başarabiliriz. Hangi partili olursa olsun biz bu kervana davet ediyoruz. Bu kervan hizmet kervanı. 22 yıldır ayakta. Gecenin bu saatinde bu soğukta bizimle beraber olan Alifuatpaşalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.