DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,2042 0.02%
ALTIN 2.244,560,06
BITCOIN 2129181-2.43479%
Sakarya
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Sakarya Azra bebek için seferber oldu

Sakarya Azra bebek için seferber oldu

ABONE OL
Mart 7, 2024 19:06
Sakarya Azra bebek için seferber oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HABER – MİNE YILDIRIM
6 Şubat deprem felaketinde kurtulan depremzede Bayram ailesinin 26 Temmuz’da Mersin’de dünyaya gelen Azra’ya SMA tip 1 hastalığı teşhisi konuldu.
Adıyaman’da depremde 130 yakınlarını kaybeden Bayram ailesi, çocuklarının tedavisi için mücadele başlattı.
Mersin’de iki ayda gerek duyulan paranın sadece yüzde 2’si toplayabilen aile Sakarya’ya geldi.
Küçük Azra’nın ilacına kavuşması için Sakarya’da yardım kampanyası başlatıldı. Azra için bu akşam bağış gecesi düzenlendi.
İLK ÇOCUĞUM
Sahne de gözyaşlarını tutamayan baba Yılmaz Bayram “Azra benim ilk çocuğum. Kızımızı kurtarmak için kapınıza geldik ,inşallah hep birlikte Azra’yı kutarırız.” dedi.
Annesi ise, görüntülü görüşme ile katılarak kızı için destek istedi.
Sivil toplum örgütleri, iş insanları, siyasilerin ve hayır severlerin katılımıyla Serdivan Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan bağış gecesine Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Sakarya Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sinan Çileli, Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azize Çeroğlu, Memleket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Ali Sarı, Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan adayı Osman Çelik katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.